Marjanović: Bastaćeva politička magla

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović: Bastaćeva politička magla

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je danas da je najava predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća da će organizovati referendum o projektima koji nisu u nadležnosti opštine, "najobičnija politička magla koju pokušava da proda građanima".

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Marjanović: Bastać potučen do nogu

Izvor: Blic, 16.Maj.2019

Zamenik ššefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupšštini grada Beograda Radoslav Marjanović izjavio je da je današšnja odluka Skupšštine opšštine Stari grad da sa dnevnog reda skine predlog predsednika Marka Bastaća o referendumu "pokazuje da većina odbornika nije htela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.