Malozvorničani osudili terorizam i pozvali na miran suživot

Izvor: Blic, 30.Apr.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malozvorničani osudili terorizam i pozvali na miran suživot

Teroristički napad na Policijsku stanicu u Zvorniku izolovan je slučaj, dok je na području opštine Mali Zvornik mirno i suživot srpskog i muslimanskog stanovništva može da posluži kao dobar primer u celoj Srbiji, zaključak je Saveta za bezbednost malozvorničke opštine.

Sa današnjeg skupa, kojem su pored opštinskog rukovodstva prisustvovali i Sulejman Ahmeti, imam Islamske verske zajednice Mali Zvornik, i Mevludin Karić, potpredsednik malozvorničkog Opštinskog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SDPS, poručeno je da stanje u Malom Zvorniku može da doprinese miru i toleranciji, kao i uzdržavanju od jezika mržnje i na području susedne opštine Zvornik.

- Savet za bezbednost doneo je zaključak kojim se osuđuje svaki oblik terorizma i nasilja koji je učinjen bilo gde i od strane bilo koga. Od svih građana Malog Zvornika se zahteva da svojim delovanjem doprinesu očuvanju dobrih međunacinalnih i međuverskih odnosa koji su oduvek postojali na području naše opštine - poručio je predsednik opštine Mali Zvornik Zoran Jevtić.

On je u telefonskom razgovoru sa Zoranom Stevanovićem, načelnikom Zvornika, osudio teroristički akt i izrazio duboko žaljenje zbog nemilih događaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.