Mali se oglasio pred sednicu SB UN: Srbija je uz Vučića

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 21:20

Mali se oglasio pred sednicu SB UN: Srbija je uz Vučića

Ministar finansija, Siniša Mali, oglasio se na svom Instagram profilu povodom predstojećeg obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SB UN.

"Srbija je slobodarska zemlja, koja se u prošlosti krvavo borila za svoju slobodu, i žalosno je i nedopustivo da danas postoje političari koji žele da svom narodu ukinu tu teško stečenu slobodu.

U istoriji svake države se zauvek pamte izdajnici, a to je upravo danas srpska opozicija, koja je svojim sramotnim zalaganjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Evropskom parlamentu praktično tražila da se našoj zemlji ukine suverenitet.

Dok se predsednik Aleksandar Vučić na ključnoj sednici Saveta bezbednosti UN u Njujorku večeras bori za suverenitet naše zemlje i za opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji, opozicija u Strazburu direktno istupa protiv svoje zemlje i njenih građana. U jednom od najtežih trenutaka za Srbe na Kosovu i Metohiji, predsednik Vučić će govoriti argumentovano i direktno, pažljivo biranim rečima, koje će večeras slušati ceo svet.

Puna podrška @buducnostsrbijeav. Uprkos pritiscima koji se osećaju sa svih strana, sačuvaćemo nezavisnu, suverenu i slobodnu Srbiju! napisao je Mali u objavi na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.