Maduro pisao papi

Izvor: Vostok.rs, 05.Feb.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro pisao papi

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro je saopštio da je pisao papi Franji tražeći od njega pomoć u podsticanju dijaloga. U intervjuu za italijansku televiziju „Skaks TG24“ Maduro je rekao kako se nada da je pismo „na putu ili da je već stiglo u Vatikan“.
Maduro je sebe opisao kao čoveka koji je u službi Hristove ideje i da je u tom duhu zatražio od pape Franje da „olakša i ojača“ dijalog. Istakao je da se nada „pozitivnom odgovoru“, prenela je agencija AP. Predsednik Venecuele je apelovao na Evropu da „ne bude uvučena u ludost“ američkog predsednika Donalda Trampa, koji je nagovestio mogućnost strane intervencije.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.