Izvor: Vostok.rs, 05.Feb.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro: Nastaviću da vladam zajedno sa narodom narednih šest godina

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro ponovo je potvrdio da odbija ultimatum evropskih država za održavanjem novih predsedničkih izbora u zemlji, naglašavajući legitimitet nedavnih izbora.
Maduro je rekao da će ostati predsednik narednih šest godina bez obzira na to što je veliki broj država EU priznao opozicionog lidera Huana Gvaida za privremenog predsednika Venecuele. „Nastaviću da vladam zajedno sa narodom narednih šest godina“, rekao je Maduro obraćajući se vojsci. Komentarišući nedavnu odluku jednog broja evropskih zemalja da priznaju Gvaida za privremenog predsednika, ministar spoljnih poslova Venecuele rekao je da će sa tim zemljama odnosi biti preispitani. „Vlada Venecuele će odmah revidirati svoje bilateralne odnose sa ovim zemljama“, navodi se u saopštenju Ministarstva.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.