MONSTRUMI JE OBELEŽILI ZA ČITAV ŽIVOT: Dečko devojku silovao sa prijateljima, a onda joj istetovirao svoje ime (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 06.Maj.2013, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUMI JE OBELEŽILI ZA ČITAV ŽIVOT: Dečko devojku silovao sa prijateljima, a onda joj istetovirao svoje ime (FOTO+VIDEO)

Latišija Sančez (20) iz Novog Meksika otkrila je TV stanici da je imala samo 14 godina kada ju je silovalo pet muškaraca, među kojima se nalazio i njen tadašnji dečko.

U toku silovanja, mladić joj je velikim slovima, koristeći crno mastilo, olovku i iglu, istetovirao svoje ime - Aron - na vratu.

"Nikada nisam pomislila da ću biti žrtva silovanja, još manje sam očekivala da to budu nepoznati ljudi kojima je moj dečko to dopustio", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je devojka u intervjuu.

Ona kaže da i dalje osće psihičke posledice zlostavljanja, čak iako je prošlo šest godina od nemilog događaja.

"U mojoj kući su sva ogledala pokrivena. Kada god vidim tetovažu, setim se kroz šta sam prošla", ispovedila se novinarima Sančezova.

(Daily Mail)

Foto: Printscreen YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monstruozno: Dečko silovao devojku sa prijateljima, a onda joj istetovirao svoje ime

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2013, 07:42

Latišija Sančez (20) iz Novog Meksika otkrila je TV stanici da je imala samo 14 godina kada ju je silovalo pet muškaraca, među kojima se nalazio i njen tadašnji dečko...U toku silovanja, mladić joj je velikim slovima, koristeći crno mastilo, olovku i iglu, istetovirao svoje ime - Aron - na vratu..."Nikada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.