Izvor: Blic, 20.Jun.2021, 17:28

"MANIMO SE NACIONALIZMA" Abazović: Beogradu da bude jasno da je Crna Gora nezavisna

Potpredsednik vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas u intervjuu za podgoričke "Vijesti" da "svima treba da bude jasno, naročito zvaničnima iz Beograda koji se poprilično bave Crnom Gorom u poslednje vreme, da je ovo nezavisna država koja samostalno odlučuje o svojoj sudbini i ne pristaje na poniženja".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Abazović: "Beogradu da bude jasno"

Izvor: B92, 20.Jun.2021

Podgorica -- Abazović je poručio da je Crna Gora nezavisna država i da to svim treba da bude jasno...Potpredsednik vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas u intervjuu za podgoričke "Vijesti" da "svima treba da bude jasno, naročito zvaničnima iz Beograda koji se poprilično bave Crnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.