Leci sa izvodima iz ekspozea Đinđića

Izvor: Blic, 24.Jan.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leci sa izvodima iz ekspozea Đinđića

BEOGRAD - Demokratska stranka najvila je da će u utorak 25. januara, kada obeležava deset godina od izbora Zoran Đinđića za predsednika Vlade Srbije, organizovati štandove širom Srbije na kojima će deliti letke sa izvodima iz njegovih govora.

"Demokratska omladina će organizovati štandove u više od 100 gradova i opština u Srbiji, na kojima će se deliti letci sa izvodima iz ekspozea Đinđića", navodi se u saopštenju.

Građani će, takođe, moći na panoima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ispišu svoj odgovor na pitanje "Kako zamišljate Srbiju danas, da je Zoran Đinđić ostao među nama".

Ta stranka je u saopštenju pozvala zainteresovane da joj se tog dana pridruže na nekom od štandova, shodno svom boravišnom mestu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA JE ĐINĐIĆ MEĐU NAMA?

Izvor: Kurir, 24.Jan.2011

BEOGRAD - Demokratska omladina će sutra, obeležavajući 10 godina od kako je Zoran Đinđić izabran za predsednika Vlade Srbije, organizovati više akcija u 100 gradova Srbije...Omladina DS postaviće štandove u preko 100 gradova i opština u Srbiji, na kojima će se deliti leci sa izvodima iz ekspozea...

Nastavak na Kurir...

Decenija od formiranja Đinđićeve vlade

Izvor: Danas, 25.Jan.2011, 19:39

Aktivisti Demokratske omladine i stipendisti Fonda "dr Zoran Đinđić" obeležili su juče desetu godišnjicu formiranja prve demokratske vlade Srbije uličnim akcijama u više od stotinu gradova i opština. Na štandovima su deljeni leci s izvodima iz ekspozea koji je Đinđić podneo Narodnoj skupštini...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.