Lavrov: NATO je geopolitički projekat kolonizacije posle SSSR

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2021, 12:30

Lavrov: NATO je geopolitički projekat kolonizacije posle SSSR

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov ocenio je danas da je NATO geopolitički projekat kolonizacije teritorija posle raspada Sovjetskog Saveza i Varšavskog pakta.

"NATO je čist geopolitički projekat kolonizacije teritorija bez gospodara posle nestanka Varšavskog pakta i raspada Sovjetskog Saveza. Zato oni to rade", rekao je Lavrov u intervjuu za Solovjov jutjub kanal.

Rusija je nedavno ponudila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zapadu svoj predlog sporazuma o bezbednosnim garancijama, za koji Lavrov kaže da nije reč o ultimatumu ali da razgovori o tome ne mogu teći beskonačno, prenosi TAS S.

On je dodao da bi rezultat razgovora trebalo da bude opipljiv u određenom vremenskom intervalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LAVROV: NATO je geopolitički projekat i Rusija nikada neće postati članica Alijanse

Izvor: Kurir, 27.Dec.2021

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da je "NATO geopolitički projekat za razvoj teritorija nakon raspada SSSR-a“.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.