LDP obeležio 12. mart Šetnjom za Zorana

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP obeležio 12. mart "Šetnjom za Zorana"

Liberalno demokratska partija organizovala je danas "Šetnju za Zorana" obeležavajući 11 godina od ubistva tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Kolona je krenula oko 11.30 ispred sedišta LDP-a u Siminoj ulici u Beogradu, a predvode je predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, funkcioneri te stranke, istoričarka Latinka Perović, lider Socijaldemorkatske unije Žarko Korać i drugi.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Mlade i danas privlači Đinđićeva energija

Izvor: Politika, 12.Mar.2014

Ako neko želi da iz njegovog nasleđa izvuče neku pouku, ona bi se sastojala u ovome: budimo brzi u otvaranju prema svetu i reformisanju svog društva, da ono liči na moderan svet ..Povodom 11 godina od ubistva premijera Srbije i lidera Demokratske stranke Zorana Đinđića, predsednik Političkog...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.