LDP: Odazvaćemo se pozivu Vučića na konsultacije o novom premijeru

Izvor: Blic, 04.Jun.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Odazvaćemo se pozivu Vučića na konsultacije o novom premijeru

Liberalno demokratska partija (LDP) će se odavati pozivu predsednika Srbije na sutrašnje konsultacije o novom premijeru, rečeno je agenciji Beta u LDP.

Podsetili su na nedavni stav lidera LDP Čedomira Jovanovića o tome: "Ići ću kod Vučuća kao što sam išao kod svakog drugog predsednika kada se razgovaralo o formiranju vlade".

- Pred zemljom svako od nas ima svoje obaveze, on će da nas pozove i sasluša a ja ću da mu kažem na čemu insistiram - rekao je Jovanović, a prenela LDP.

Vučić je za sutra na konsultacije o novom premijeru pozvao predstavnike izbornih lista koje su prešle cenzus na parlamentarnim izborima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.