Kuzmanović zadovoljan odlukama DS-a

Izvor: B92, 04.Nov.2012, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović zadovoljan odlukama DS-a

Beograd -- Kandidat za predsednika DS-a Branimir Kuzmanović kaže da su odluke koje su donete na sednici Glavnog odbora DS važne jer vode očuvanju jedinstva stranke.

"Danas postignuti dogovor je potreban, ali nije dovoljan za suštinsku reformu Demokratske stranke koja bi vodila i boljem životu građana Srbije", saopštava Kuzmanović.

Kuzmanović pak isitče da je važno da se članovi DS-a dogovore "na koji način će iskoristiti znanje preko 100.000 članova i da se jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << definišu praktične i merljive politike za svaku oblast društva". "Moramo da se dogovorimo koji su još koraci potrebni radi unapređenja unutarstranačke demokratije, i značajnijeg učešća žena u kreiranju politike DS-a. Zato je moja obaveza da nastavim da zastupam i predstavljam Dogovor za bolju Demokratsku stranku koji sam kandidovao i koji podržava preko 90% članstva. Samo dogovor postignut uz učešće svih članova stranke omogućava da Demokratska stranka bude motor pozitivnih promena u Srbiji, što je oduvek bila njena uloga", saopštava Kuzmanović.

Tokom današnje sednice GO DS-a lider stranke Boris Tadić izjavio da odustaje od kandidature za predsednika demokrata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kuzmanović: Dogovor dobar, ali ne i dovoljan

Izvor: Akter, 04.Nov.2012

Kandidat za predsednika Demokratske stranke Branimir Kuzmanović izjavio je da odluke koje su donete na sednici GO DS-a jesu važne, jer vode očuvanju jedinstva stranke

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.