Nedelja, 04.11.2012.

20:26

Kuzmanović zadovoljan odlukama DS-a

Kandidat za predsednika DS-a Branimir Kuzmanović kaže da su odluke koje su donete na sednici Glavnog odbora DS važne jer vode očuvanju jedinstva stranke.

Izvor: B92

Default images

"Danas postignuti dogovor je potreban, ali nije dovoljan za suštinsku reformu Demokratske stranke koja bi vodila i boljem životu građana Srbije", saopštava Kuzmanović.

Kuzmanović pak isitče da je važno da se članovi DS-a dogovore "na koji način će iskoristiti znanje preko 100.000 članova i da se jasno definišu praktične i merljive politike za svaku oblast društva". "Moramo da se dogovorimo koji su još koraci potrebni radi unapređenja unutarstranačke demokratije, i značajnijeg učešća žena u kreiranju politike DS-a. Zato je moja obaveza da nastavim da zastupam i predstavljam Dogovor za bolju Demokratsku stranku koji sam kandidovao i koji podržava preko 90% članstva. Samo dogovor postignut uz učešće svih članova stranke omogućava da Demokratska stranka bude motor pozitivnih promena u Srbiji, što je oduvek bila njena uloga", saopštava Kuzmanović.

Tokom današnje sednice GO DS-a lider stranke Boris Tadić izjavio da odustaje od kandidature za predsednika demokrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: