Kušner i Ren danas u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kušner i Ren danas u Beogradu

BEOGRAD - Šef francuske diplomatije Bernar Kušner i komesar za proširenje Evropske unije Oli Ren trebalo bi danas da dođu u posetu Beogradu. Detalji posete još nisu poznati, ali je ranije najavljeno da bi Kušner, čija zemlja presedava Evropskoj uniji, trebalo da razgovara sa najvišim predstavnicima Srbije.

Uoči Kušnerove posete Beogradu, nezvanično se saznaje da će jedna od glavnih tema razgovora biti Kušnerov pokušaj da odgovori Beograd od namere da zahteva od Međunarodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << suda pravde da se izjasni o nezavisnosti Kosova.

Kušner u Beograd dolazi iz Gruzije, gde je predstavio plan za rešavanje krize koji, između ostalog, predviđa i poštovanje teritorijanog integriteta i suvereniteta Gruzije.

Za evropskog komesara Rena, najvažnija tema razgovora će biti razmatranje eventualnog napretka u saradnji sa Beogradom po pitanju misije Euleks.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvaničnici EU ne dolaze u Beograd

Izvor: B92, 13.Avg.2008

Beograd, Vašington -- Šef francuske diplomatije Bernar Kušner i komesar za proširenje EU Oli Ren neće doći u Beograd uprkos ranijim najavama...Njihova jednodnevna poseta Beogradu je odložena. Poseta Kušnera odložena je zbog njegovih obaveza u Briselu, rečeno je za B92 u francuskoj ambasadi....

Nastavak na B92...

KUŠNER SUTRA U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 13.Avg.2008

BEOGRAD, 13. AVGUSTA (SRNA) - Francuski ministar inostranih poslova Bernar Kušner, čija zemlja presjedava EU, odgodio je za danas najavljenu posjetu Beogradu za sutra poslije podne, potvrđeno je u Ambasadi Francuske. U Ministarstvu spoljnih poslova Srbije rečeno je da je termin posjete promijenjen...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.