Kružna raskrsnica kod bazena između Pazova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kružna raskrsnica kod bazena između Pazova

Direktor uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović obišli su radove na pojačanom održavanju raskrsnice starog puta Beograd – Novi Sad i lokalnog puta Vojka – Stari Banovci kod bazena između Stare i Nove Pazove.

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice u punom su jeku i prema njihvim rečima završetak radova se očekuje i pre ugovorenog roka. Izvođač radova je firma „Vojvodina put", a rok za završetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << istih je 24. jul.

S ciljem da se poveća bezbednost svih učesnika i bolji protok u saobraćaju na ovoj deonici, Uprava za kapitalna ulaganja opredelila je bluzu 19 miliona dinara namenjenih za izgradnju kružne raskrsnice, potvrdio je za RTV Nedeljko Kovačević.

Strateški fokusirana na ulaganje u bolju i kvalitetniju putnu infrastrukturu, staropazovačka lokalna samouprava sufirnasira radove sa skoro 40 posto od ukupnih 30 miliona 886 hiljada 70 dinara.

Zbog izgradnje petlje na putu Beograd – Novi Sad kod Nove Pazove, na ovoj raskrsnici će se višestruko povećati frekventnost saobraćaja, jer povezuje dva auto – puta i dve velike industrujske zone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.