Izvor: B92, 28.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kroz park umesto kroz tunel

Beograd -- Predlog predsednika Skupštine da između dve zgrade parlamenta bude napravljen tunel naišao na loše reakcije. Dulić odustao.

Oliver Dulić kaže da ta ideja postoji već 20 godina i da je cilj bio da poslanici lakše stižu sa sednica odbora na zasedanje Skupštine. "S obzirom na reakcije, mogu da kažem da kopanja tunela neće biti. Mi ćemo sigurno tokom ove ili početkom iduće godine u Dom Narodne skupštine preseliti plenarne sednice, a poslanici će kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostaviti u sadašnjem zdanju, u Ulici kralja Milana", kaže Dulić.

"Poslanici će šetati preko Pionirskog parka i, što se mene tiče, to je u redu, ja sam najskromniji od svih poslanika, i ja kao čovek s tim nemam problema", rekao je Dulić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.