Kroz park umesto kroz tunel

Predlog predsednika Skupštine da između dve zgrade parlamenta bude napravljen tunel naišao na loše reakcije. Dulić odustao.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2007.

07:36

Default images

Oliver Dulić kaže da ta ideja postoji već 20 godina i da je cilj bio da poslanici lakše stižu sa sednica odbora na zasedanje Skupštine. "S obzirom na reakcije, mogu da kažem da kopanja tunela neće biti. Mi ćemo sigurno tokom ove ili početkom iduće godine u Dom Narodne skupštine preseliti plenarne sednice, a poslanici će kancelarije ostaviti u sadašnjem zdanju, u Ulici kralja Milana", kaže Dulić.

"Poslanici će šetati preko Pionirskog parka i, što se mene tiče, to je u redu, ja sam najskromniji od svih poslanika, i ja kao čovek s tim nemam problema", rekao je Dulić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

7 h

Podeli: