Izvor: B92, 27.Sep.2010, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo odbacuje znak UNMIK-a

Priština -- Kosovske institucije su odlučne da na regionalnim sastancima ne učestvuju pod znakom civilne misije Ujedinjenih nacija (UNMIK), piše Kosova Sot.

List navodi da se Kosovo, od kada je proglasilo nezavisnost, suočava sa izazovima u vezi direktnog učešća na regionalnim skupovima, zog aktivnosti Srbije i BiH.

Kosovska ministarka energetike Justina Široka Pulja izjavila je da neće učestvovati ni na jednom sastanku pod znakom UNMIK.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UMNIK i dalje predstavlja Kosovo

Izvor: S media, 27.Sep.2010

UNMIK će predstavljati Kosovo i na narednim regionalnim sastancima, izjavio je danas portparol misije UN na Kosovu Džejkob Kvin za KiM radio...On je podsetio da je "misija UN na Kosovu potpisnik sporazuma CEFTA i da je zbog toga, učešće njenih predstavnika neophodno"..."Kosovske institucije predstavljaju...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.