Kolektivni ugovor za policajce stupio na snagu

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jan.2012, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolektivni ugovor za policajce stupio na snagu

BEOGRAD, 1. januara 2012. (Beta) - Posebni kolektivni ugovor za policijske službenike koji bi trebalo da poboljša materijalni položaj policajaca, stupio je u nedelju na snagu.

BEOGRAD, 1. januara 2012. (Beta) - Posebni kolektivni ugovor za policijske službenike koji bi trebalo da poboljša materijalni položaj policajaca, stupio je u nedelju na snagu.Policajcima će biti plaćen prekovremeni rad, noćni rad i rad za vreme praznika i dobiće veće koeficijente, a svi koji rade po smenama u policiji dobiće povećanje plate od 3.500 dinara.Primena kolektivnog ugovora omogućena je izmenama Zakona o policiji, koji je Skupština Srbije usvojila 5. decembra.Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je Srbija jedna od retkih zemalja u Evropi sa posebnim kolektivnim ugovorom za policajce.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolektivni ugovor za policiju stupio na snagu

Izvor: Deutsche Welle, 01.Jan.2012

Posebni kolektivni ugovor za policijske službenike koji bi trebalo da poboljša materijalni položaj policajaca, stupio je danas na snagu. On podrazumeva plaćene noćne sate, rad po smenama i na praznike.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.