Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirbi: Nađite druge glasine, SAD podržavaju Vladu Srbije

BEOGRAD - Ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi poručio je danas, u vezi navodne posebne podrške potpredsednici Vlade Srbije Zorani Mihajlović, da mediji treba da nađu druge glasine kojima mogu da se bave. "Nađite druge glasine. SAD u Srbiji ne pokušavaju da sprovedu nikakvo zlo", odgovorio je Kirbi u Privrednoj komori Srbije na pitanje novinara da li su tačne priče da on posebno podržava Mihajlovićevu. Američki ambasador je kazao da podržava Vladu Srbije, da radi tesno sa premijerom, sa predsednikom. Kirbi je istakao da podržava i radi sa Mihajlovićevom, ali i da radi isto tako sa ministrima odbrane, spoljnih poslova i drugima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KIRBI: Mala i srednja preduzeća su potencijal za radna mesta

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015

BEOGRAD - Ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi ocenio je danas da je važno da u budućem periodu bude posvećena posebna pažnja malim i srednjim preduzećima, koja mogu biti bitan faktor u stvaranju novih radnih mesta...S tim u vezi, Kirbi je u izjavi novinarima u Privrednoj komori Srbije, ukazao na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.