KOSOVO: Albanska nacionalna armija poziva na mobilizaciju svojih članova (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 13.Jan.2013, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOVO: Albanska nacionalna armija poziva na mobilizaciju svojih članova (FOTO, VIDEO)

Grupa maskiranih ljudi sebe naziva ANA (albanska nacionalna armija) i zahteva mobilizaciju svih svojih članova da bi bili spremni da zaštite albansku zemlju i pozivaju na hitnu punu nezavisnost Kosova. Oni naglašavaju da poseduju moderno naoružanje, što se vidi na snimku kroz fotografije.

"ANA je spremna da odgovori na srspke napade prema građanima, našoj braći i sestrama u istočnom Kosovu, tj. Preševskoj dolini" izjavio je ovaj neimenovani komadant. Snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se nastavlja "konkretnim planovima" u kojima se govori da su njihovi snajperisti 24 sata u osmatranju, kao i rečenica "Neka po dva specijalca budu spremna za svaku situaciju".

KTV je prikazao dokument sa faksimilom potpisan 9. januara 2013. u Vučitrnu, od strane "Komadant Kočaku" i "Komadant Klini", koji zahtevaju mobilizaciju pripadnika ANA.

(S media/Koha.net, Foto: Print Screen)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.