KAJL SKAT: Neosnovani navodi u medijima podrivaju dobre odnose Srbije i Sjedinjenih Država!

Izvor: Kurir, 09.Jun.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJL SKAT: Neosnovani navodi u medijima podrivaju dobre odnose Srbije i Sjedinjenih Država!

.

"Mislim da su činjenice o američko-srpskim odnosima jasne", ocenio je Skat, odgovarajući na pitanje o navodima lista Informer da "EU i Amerika organizuju i plaćaju ekstremiste da prave haos u Srbiji"

On je istakao da "SAD blisko i sveobuhvatno sarađuju sa Vladom Srbije na jačanju reformskog puta Srbije za koji je glasalo 85 odsto birača na izborima 24 aprila"

Prema rečima Skata, "američki interesi se najbolje ostvaruju kroz stabilnost Srbije i njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dalji napredak na putu koji je izabrala""Svi navodi koji su tome suprotni su neosnovani i otkrivaju namere da se podriju pozitivni odnosi koji postoje između SAD i Srbije", zaključio je Skat

Autor: Agencija FoNet

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Infromer: EU i SAD organizuju plaćaju ekstremiste da prave haos u Srbiji - Skat demantuje

Izvor: Vostok.rs, 10.Jun.2016, 09:46

Ambasador SAD u Srbiji, Kajl Skat demantovao je pisanje dnevnog lista "Informer" koji je objavio da "EU i SAD organizuju i plaćaju ekstremiste da prave haos u Srbiji". Skat je rekao da takvi navodi podrivaju pozitivni odnos koji postoji između SAD i Srbije.. . "Američki interesi se najbolje ostvaruju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.