Jovičić: Za DS fantomke znak raspoznavanja poslovnih partnera

Izvor: Blic, 01.Jun.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Za DS fantomke znak raspoznavanja poslovnih partnera

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić izjavio je danas da fantomke pod vlašću DS nisu bile obeležje kriminalaca, već znak raspoznavanja poslovnih partnera, zato su im tako dobro i poznate.

- I danas, kao i prethodne četiri godine jasno se pravi i vidi razlika između toga šta je politika DS, a šta SNS - istakao je Jovčić u izjavi za medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kao što je premijer (Aleksandar) Vučić najavio, i ovaj slučaj, kao što je uvek i bila praksa u prethodne četiri godine, će uskoro biti u potpunosti rasvetljen, poručio je Jovičić.

- Bez obzira na okolonosti ili štetu, u politici SNS nema mesta za fioke, skrivene predmete, podobne sudije, kao što je to bilo u vreme korumpirane vlasti Demokratske stranke - naglasio je potpredsednik IO SNS.

Pročitajte još

On smatra da su se funkcioneri Demokratske stranke ikada borili za dobro građana Srbije, onoliko koliko se bore za bespravne objekte, možda danas Srbija ne bi bila u tako teškoj situaciji.

- Ali svi znamo koji su bili i dalje jesu njihovi prioriteti. I građani su više puta na izborima pokazali da to odlično znaju - kazao je Jovičić.

Prema njegovim rečima, oni koji danas tobože brinu o demokratskoj atmosferi i bezbednosti građana, "upravo su pod njihovom vlašću na smrt prebijani demonstranti opozicionih političkih partija".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.