Jovanović: Obradović i Zavetnica u svom pohodu na skupštinske fotelje ne biraju sredstva

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 22:50

Jovanović: "Obradović i Zavetnica u svom pohodu na skupštinske fotelje ne biraju sredstva"

Kandidat sa poslaničke liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", Nataša Jovanović, navela je da su Boško Obradović i Milica Zavetnica poznati po lažima

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Lažne patriote i ekstremni politikanti, Boško Obradović i Milica Zavetnica u svom pohodu na skupštinske fotelje, ne biraju sredstva da pokušaju da obmanu birače pred predstojeće parlamentarne izbore. Odavno su poznati po spinovima i lažima koje su iznosili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u skupštinskim raspravama i time direktno pomagali Aljbinu Kurtiju, svesni toga da nanose štetu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, ali im je poslanička funkcija preča od bilo čega.

Da je reč o potpuno neodgovornim ljudima bez ikakvih moralnih skrupula i istinske brige za narod i državu, pokazali su bezbroj puta. Iako im je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponavljao, direktno rekao da nikakvog priznanja jednostrano proglašene lažne države Kosovo neće biti, u svakom svom gnusnom i besprizornom ponašanju i nastupu u Narodnoj skupštini bez imalo stida, govorili su istu laž. Obradović, poznati secikesa koji je opljačkao i ojadio rudare iz „Kolubare“ od koje je pod vlašću njegovih žutih pajtosa uzimao milione narodnih para da ih deli i troši za lagodan život na Dedinju, poznat je kao glavni inspirator mržnje i nasilja u skupštinskim klupama. Da im ništa nije sveto i da u svojoj navodnoj borbi za nacionalne interese nisu iskreni, Boško i Milica su u tandemu pokazali kada su bili predvodnici fizičkog nasrtaja na presednika Vučića tokom sednice o Kosovu i Metohiji, kao pravi lešinari zarad sticanja jeftinih političkih poena, bezumno i bahato su lagali o svemu.

Ove moralne nakaze, koje se raduju svakom problemu našeg napaćenog naroda na Kosovu i Metohiji, otvoreno su u svakoj prilici pokazali da mogu i žele ruku pod ruku sa svima koji su na tacni prodali našu južnu pokrajinu, sa lopovom Đilasom koji hvali zlikovca Kurtija i Marinikom za koju su Srbi genocidan narod. To i ne čudi od takvih prevaranata koji i ovog puta misle da će nizom izmišljotina da obmanu građane Srbije. Na mahinacije i kriminal Dragana Đilasa nisu gadljivi, naprotiv, nikada o tome nisu ni zucnuli, verujući i priželjkujući da će ih taj tajkun i lopov primiti u zagrljaj, da mu se svečano zavetuju, sve sa jednim za njih istim ciljem, da se dočepaju vlasti, napune svoje džepove i zajedno nastave sa izdajom i predajom svega što je srpsko.

Slobodarski srpski narod zna da takvi miševi i prevaranti nikada nisu niti će koga da odbrane. Svaki glas sa dvojac Obradović-Đurđević je glas za bednike koji na muci srpskog naroda žele da prikupe još neki poen za njihovog mentora i glavnog vođu Đilasa, da udruženi, kusi i repati, nastave da deru narodu kožu sa leđa.

Za razliku od takvih prevaranata koji uvek priželjkuju haos, herojski i neustrašiv srpski narod zna i bezrezervno veruje i to će da pokaže 17. decembra, da jedino pod snažnim i mudrim vođstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića možemo da obezbedimo mir, stabilnost i napredak za sigurnu budućnost. Srbija ne sme da stane", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.