Jovanov: Jeremić ponovo prepričava izmišljotine i laži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Jeremić ponovo prepričava izmišljotine i laži

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je sada "jasno da u (TV) emisijama koje kontrolišu (jedan od suvlasnika SBB-a Dragan) Šolak i (Dragan) Đilas (predsednika Narodne stranke) Vuka Jeremića neće ni da pitaju za šta je od katarske ambasade u Berlinu dobio 200.000 evra, kao ni za kakve usluge je od poslovnog partnera i prevaranta koga gone sve policije sveta dobio pet miliona evra".

"Ne pitaju ga ni zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je izmestio pitanje Kosova iz UN i prebacio ga u institucije Evropske unije, ni da objasni narodu zašto je onako tupavo postavio pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, pa je rezultat tog pitanja bio stav suda da su Albanci imali pravo na odvajanje od Srbije", naveo je Jovanov u saopštenju.

On je dodao da Jeremić nije pitan "ni da li ga je bar malo bilo sramota što je poput fikusa čamio po hodnicima zgrade UN i naskakao na prolaznike sa telefonom spremnim za slikanje, ali ni da objasni najvažniji politički program njegove, Đilasove i Obradovićeve koalicije (Savez za Srbiju) koji podrazumeva silovanje premijerke u trajanju od mesec dana".

"Umesto svega toga, Jeremić je ponovo prepričavao svoje izmišljotine, laži, fantazije, snove i sulude zaključke i narod je zahvaljujući tome samo imao priliku da vidi kako izgleda jedan izbezumljeni, prepotentni i narcisoidni izdanak žute kamarile kada ostane bez vlasti i mogućnosti da troši narodne pare".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.