Jobik podržava Pokret madjarske nade

Izvor: NaDlanu.com, 24.Apr.2012, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jobik podržava Pokret madjarske nade

NOVI SAD, 24. aprila 2012. (Beta) - Predsednik ultradesničarske stranke Jobik iz Madjarske, Gabor Vona, učestvovaće na završnoj predizbornoj konvenciji stranke Pokret madjarske nade iz Vojvodine, najavio je poslanik Jobika Ištvan Savai.

NOVI SAD, 24. aprila 2012. (Beta) - Predsednik ultradesničarske stranke Jobik iz Madjarske, Gabor Vona, učestvovaće na završnoj predizbornoj konvenciji stranke Pokret madjarske nade iz Vojvodine, najavio je poslanik Jobika Ištvan Savai.Savai >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je na predizbornom skupu Pokreta madjarske nade u Sentir rekao da Jobik podržava ciljeve te stranke, prenosi novosadski Madjar so (Magyar szo) od utorka.On je ocenio da su i u Vojvodini "potrebne radikalne promene", a predsednik Pokreta madjarske nade Balint Laslo rekao je da njegova partija "počiva na sasvim drugim temeljima" od dosad postojećih vojvodjanskih madjarskih stranaka.Pokret madjarske nade nastupa samostalno na pokrajinskim izborima, kao i na izborima u pojedinim vojvodjanskim gradovima i opštinama. Puni naziv stranke Jobik je Pokret za bolju Madjarsku.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.