Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2012, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jobik podržava Pokret mađarske nade

NOVI SAD -

Predsednik ultradesničarske stranke Jobik iz Mađarske, Gabor Vona, učestvovaće na završnoj predizbornoj konvenciji stranke Pokret mađarske nade iz Vojvodine, najavio je poslanik Jobika Ištvan Savai.

Savai je na predizbornom skupu Pokreta mađarske nade u Sentir rekao da Jobik podržava ciljeve te stranke, prenosi današnji novosadski Mađar so.

On je ocenio da su i u Vojvodini "potrebne radikalne promene", a predsednik Pokreta mađarske nade Balint >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Laslo rekao je da njegova partija "počiva na sasvim drugim temeljima" od dosad postojećih vojvođanskih mađarskih stranaka.

Pokret mađarske nade nastupa samostalno na pokrajinskim izborima, kao i na izborima u pojedinim vojvođanskim gradovima i opštinama. Puni naziv stranke Jobik je Pokret za bolju Mađarsku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarski ekstremista na predizbornom skupu u Vojvodini

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2012

Predsednik ultradesničarske stranke Jobik iz Mađarske, Gabor Vona, učestvovaće na završnoj predizbornoj konvenciji stranke Pokret mađarske nade iz Vojvodine, najavio je poslanik Jobika Ištvan Savai.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

„Jobik“ u kampanji Pokreta mađarske nade

Izvor: Magyar Szó, 24.Apr.2012

Predizbornom skupu Pokreta mađarske nade, kojim je juče u Senti ta stranka započela svoju preizbornu kampanju, prisustvovao je i poslanik mađarske ultradesničarske stranke Jobik (Pokret za bolju Mađarsku) i šef stranačkog kabineta za nacionalnu politiku Ištvan Savai, koji je rekao da njegova...

Nastavak na Magyar Szó...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.