JUŽNA OSETIJA RASPISLA REFERENDUM O UJEDINJENJU SA RUSIJOM: Građani će se izjašnjavati 17. jula u skladu sa Ustavom, navodi se!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2022, 20:05

JUŽNA OSETIJA RASPISLA REFERENDUM O UJEDINJENJU SA RUSIJOM: Građani će se izjašnjavati 17. jula u skladu sa Ustavom, navodi se!

Predsednik Južne Osetije Anatolij Bibilov raspisao je referendum o ulasku republike u sastav Rusije za 17. jul, saopšteno je na sajtu predsedničkog kabineta, prenosi Sputnjik.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisan referendum " pripajanje Rusiji? "Da li ste za?"

Izvor: B92, 13.Maj.2022

Predsednik Južne Osetije Anatolij Bibilov raspisao je referendum o ulasku republike u sastav Rusije za 17. jul, saopšteno je na sajtu predsedničkog kabineta...Na predstojećem referendumu građani Južne Osetije odgovaraće na pitanje: "Da li podržavate ujedinjenje Južne Osetije i Rusije?". Kako...

Nastavak na B92...

Južna Osetija 17. jula odlučuje o ujedinjenju sa Rusijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2022

Aktuelni predsednik Južne Osetije Anatolij Bibilov potpisao je danas ukaz kojim je za 17. jul zakazao referendum o prisajedinjenju ovog otcepljenog gruzijskog regiona Rusiji...Novi lider gruzijskog otcepljenog regiona Južne Osetije Alan Glagojev izjavio je u sredu da će sačekati signal iz Moskve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.