Izmena saobraćaja na petlji Žednik u narednih 45 dana, pogledajte gde se još izvode radovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021, 09:34

Izmena saobraćaja na petlji "Žednik" u narednih 45 dana, pogledajte gde se još izvode radovi

Na auto-put E-75, petlja "Žednik", na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica - Novi Sad, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera.

U smeru GP Horgoš - Novi Sad za saobraćaj je zatvorena petlja "Žednik", tj. uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca GP Horgoš - biće onemogućeno u narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 45 dana.

Alternativni putni pravci su petlja "Subotica Jug" i petlja "Bačka Topola".

Uključenje i isključenje na petlji "Žednik" iz pravca Novog Sada ka Subotici je u funkciji.

Dobro Polje - Vlaško Polje, do 27. septembra povremene obustave saobraćaja, tokom radova na drž. putu II A reda br. 219, Boljevac - Knjaževac, u sledećim terminima: od 6.30 do 9 časova i od 10 do 12 časova.

Vrnjačka Banja-raskrsnica za Mitrovo Polje, u dužini od 12 km, danas od 8.30 do 18.15 časova i sutra od 9.45 do 17.15 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja, zbog održavanja "54th Serbian Rally".

Auto-put E-75, izvršiće se zatvaranje petlje "Smederevo" (Ralja) za saobraćaj, od 27. septembra do 5.oktobra, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

Tokom izvođenja radova, na petlji "Smederevo" (Ralja), u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje "Požarevac" i "Kolari".

Auto-put E-75, "Bubanj Potok" petlja "Tranšped", smer ka Nišu - do 1. novembra radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom "Bubanj Potok".

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.