Izetbegoviću se ništa loše neće desiti u Srbiji

Izvor: Akter, 11.Jul.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegoviću se ništa loše neće desiti u Srbiji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se članu predsedništva Bosne i Hercegovine i predsedniku Srpske demokratske akcija (SDA) Bakiru Izetbegoviću "nikada ništa loše neće desiti u Srbiji" i da će biti dočekan "u narodnoj nošnji, sa solju, a ne batinama, kamenicama, flašama i linčom"

Vučić, koji je danas napadnut u Potočarama nakon obeležavanja 20. godišnjice srebreničkog genocida, rekao je u Beogradu da se nakon tog događaja "nije javio" Izetbegoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
"Ugrizao sam se za jezik i čekao da prođe sat-dva... Javiću mu se sutra ili prekosutra", rekao je Vučić, a na pitanje da li očekuje izvinjenje zbog onog što se desilo, rekao je: "Ne očekujem ništa".

Upitan da li smatra da Izetbegović "stoji iza incidenta", Vučić je rekao: "Ne želim ništa o tome da govorim. Jer ja nisam isti kao neki drugi koji su organizovali hajku na Srbiju; hajku na našu zemlju prethodnim dana. Valjda smo smo krivi zato što smo rekli da je neko počinio zločine nad našim narodom, i da se taj neko slobodno i mirno šeta danas. I to smo znali i ćutali smo o tome. I opet smo bili krivi."

"Ja neću da govorim o tome, jer ću morati da razgovaram i sa Bakirom Izetbegovićem. Kad budem mogao, potpuno mirno i trpeljivo. Pozvaću ga telefonom", dodao je Vučić.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Izetbegoviću se nisam javio, sačekaćemo će ga pogačom sa solju

Izvor: Beta Video, 11.Jul.2015

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se članu predsedništva Bosne i Hercegovine i predsedniku Srpske demokratske akcija (SDA) Bakiru Izetbegoviću ``nikada ništa loše neće desiti u Srbiji`` i da će biti dočekan ``u narodnoj nošnji, sa pogačom i solju, a ne batinama,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.