Izbori u Beogradu, Negotinu i Pećincima 16. marta

Izvor: Politika, 17.Jan.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Beogradu, Negotinu i Pećincima 16. marta

BEOGRAD – Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović raspisao je danas izbore za parlamente Beograda, Negotina i Pećinaca, za 16. mart.

Stefanović je novinarima rekao da je istovremeno sa raspisivanjem izbora doneo odluku i da izborne radnje počnu 29. januara i da kampanja traje 45 dana, kako bi se lokalna vlast i Privremeni organ u Beogradu više bavili potrebama građana, a ne kampanjom.

„Želim svima uspeha u predstojećoj kampanji, da bude fer i korektna, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << svi pokažu toleranciju i međusobno poštovanje i da građani Beograda, Negotina i Pećinaca posle izbora dobiju poštenu i odgovornu vlast koja će se boriti za njih i ostvarivanje njihovih prava, a ne za one koji su vršioci funkcija”, rekao je Stefanović.

Izbori će biti održani u 17 beogradskih opština na 1.175 biračkih mesta, a na poslednjim izborima 6. maja 2012. godine, pravo glasa imalo je 1.576.795 birača.

Gradonačelnik Beograda bira se iz redova odbornika kojih u Skupštini grada ima 110.

Tanjug

objavljeno: 17.01.2014
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisani izbori za Beograd

Izvor: Studio B, 17.Jan.2014

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović raspisao je danas izbore za parlamente Beograda, Negotina i Pećinaca, za 16. mart. ..Stefanović je novinarima rekao da je istovremeno sa raspisivanjem izbora doneo odluku i da izborne radnje počnu 29. januara i da kampanja traje 45 dana, kako bi se...

Nastavak na Studio B...

Raspisani izbori u Beogradu, Negotinu i Pećincima

Izvor: Beta, 17.Jan.2014

BEOGRAD, 17. januara 2014. (Beta) - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović raspisao je u petak izbore u Beogradu, Negotinu i Pećincima za 16. mart...Stefanović je, nakon raspisivanja izbora, rekao da izborne radnje počinju 29. januara...Izborna kampanja će trajati 45 dana, što je zakonski...

Nastavak na Beta...

LDP: Tačka na podeljenost Beograda

Izvor: RTS, 17.Jan.2014

Izbori 16. marta realna su prilika da se snažnim rezultatom LDP stavi tačka na tragičnu raspolućenost Beograda i opasnu tezu po kojoj u Beogradu nema života bez izbora između SNS i DS, rekao Čedomir Jovanović. ..Lider LDP-a Čedomir Jovanović poručio je da će ta partija na izborima 16. marta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.