Izvor: Danas, 03.Jul.2023, 23:07

Ivanović: Nemamo državu, imamo sociološki eksperiment u kome jedan čovek ostvaruje svoje fantazije

TV autor i voditelj Ivan Ivanović kaže za N1 da "nemamo državu, imamo sociološki eksperiment egzibicionog tipa u kome jedan čovek ostvaruje svoje fantazije vezane za njegovu veličinu koju dokazuje sebi i drugima iz dana u dan". Dodaje da smo to videli na slučaju masovnih ubistava u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar i kod Mladenovca.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ivanović: Nemamo državu, imamo sociološki eksperiment u kome jedan čovek stvara svoje fantazije.

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jul.2023, 01:30

N1danas 23:07. . foto FoNet/Aleksandar Barda. TV autor i vodič Ivan Ivanović kaže za N1 da „nemamo državu, imamo sociološki eksperiment izložbenog tipa u kome jedan čovek stvara svoje maštarije vezane za njegovu veličinu, što iz dana u dan dokazuje sebi i drugom“. On dodaje da smo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.