Izvor: B92, 01.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovani direktori nekih preduzeća

Beograd -- Vlada Srbije postavila je Gorana Ćirića na čelo PTT-a i Bojana Krišta za generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla".

Goran Ćirić je predstavnik DS-a, dok je Krišta kandidovao G17 plus. Nakon sednice vlade saopšteno je da je za direktora Državne lutrije Srbije imenovana Tijana Anđelić, za direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća "Srbijavode" Nikola Marjanović. Dosadašnji direktor aerodroma Nebojša Nedeljković imenovan je za direktora Javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Skijališta Srbije" na predlog G17 plus.

Na sednici vlade, bivši direktor Uprave za veterinu i član G17 Plus Dejan Krnjajić postavljen je za direktora Akreditacionog tela Srbije, a za predsednika Upravnog odbora Javnog preduzeća "Elektromreža Srbije" Aleksandar Milićević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.