Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2023, 14:21

Hovenijer: Priština da učini dodatne napore i omogući građanima da smene gradonačelnike

Američki ambasador u Prištini Džefri Hovenijer izjavio je danas da bi svi funkcioneri u Prištini trebalo da urade sve što je moguće kako bi se građanima omogućilo da smene gradonačelnike u četiri opštine na severu KiM, kao i da bi SAD bile veoma zabrinute da Priština ne pokaže "razumevanje i fleksibilnost".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hovenijer: Omogućiti smenu gradonačelnika na severu Kosova

Izvor: VOA, 13.Dec.2023

priština — Ambasador SAD na Kosovu Džefri Hovenijer rekao je da svi zvaničnici na Kosovu treba da urade sve da omoguće punu primenu administrativnog uputstva i omoguće građanima da smene gradonačelnike na severu Kosova. Istakao je da je Vlada Kosova to uputstvo donela na zahtev EU i SAD kako...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.