HRVATSKA ĆE SNOSITI POSLEDICE UKOLIKO ODBIJE OPTUŽNICU SRPSKOG TUŽILAŠTVA Josipović o zločinima nad Srbima: Razmotriti ceo slučaj!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2022, 15:36

HRVATSKA ĆE SNOSITI POSLEDICE UKOLIKO ODBIJE OPTUŽNICU SRPSKOG TUŽILAŠTVA Josipović o zločinima nad Srbima: Razmotriti ceo slučaj!

Komentirašiću optužnicu srpskog tužilaštva protiv hrvatskih oficira zbog zločina u "Oluji" 1995, bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović rekao je da Hrvatska ne bi trebalo da odbije te optužnice nego da njima treba da se bavi pravosuđe.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"AKO ODBIJU OPTUŽNICU, SNOSIĆE POSLEDICE" Bivši predsednik Hrvatske pokopao Milanovića jednom rečenicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022

Bivši predsednik smatra da u ovom slučaju verovatno postoje i neki politički koraci...Komentirašiću optužnicu srpskog tužilaštva protiv hrvatskih oficira zbog zločina u "Oluji" 1995, bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović rekao je da Hrvatska ne bi trebalo da odbije te optužnice nego da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.