Izvor: Blic, 23.Jul.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HARADINAJ LETI ZA HAG Službenim kolima POD ROTACIJOM stigao na aerodrom u pratnji dva policijska automobila

Premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci, Ramuš Haradinaj, stigao je danas u podne na aerodrom u Prištini, odakle je, prema medijima na albanskom, trebalo da poleti za Hag u 12.30, za kada je najavljen let na redovnoj lini, preko Beča.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROBLEMI SA AVIONOM RAMUŠA HARADINAJA! Hoće li zločinac stići do Haga? ZAROBLJEN JE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019

Premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci, Ramuš Haradinaj, stigao je danas u podne na aerodrom u Prištini, odakle je, prema medijima na albanskom, trebalo da poleti za Hag u 12.30, za kada je najavljen let na redovnoj lini, preko Beča. ..Prema informacijama na aerodromu u Prištini,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

HARADINAJEV LET ZA HAG ODLOŽEN Službenim kolima POD ROTACIJOM stigao na aerodrom, a već krajem nedelje bi mogao DA SE VRATI (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Jul.2019

Premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci, Ramuš Haradinaj, stigao je danas u podne na aerodrom u Prištini, odakle je, prema pisanjima medija na albanskom trebalo da poleti za Hag u 12.30, međutim, njegovom let je odložen za nekoliko sati zbog kašnjenja na letu Austrian Erlajnza.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.