Gradonačelnik uručio Golubicu Dušanu Tadiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik uručio ''Golubicu'' Dušanu Tadiću

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je proslavljenog fudbalera, ovogodišnjeg dobitnika Februarske nagrade Grada Novog Sada Dušana Tadića, i tom prilikom predao mu je ''Golubicu'' simbol najznačajnijeg gradskog priznanja.

"Pošto je Dušan opravdano bio sprečen da prisustvuje obeležavanju Dana Grada Novog Sada 1. februara, sa nama je tada bio njegov otac, ali evo danas smo u prilici da nagradu njemu lično uručimo. Čestitam mu na svim rezultatima koje je ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ove sezone, na duploj kruni u Holandiji i sjajnoj igri u Ligi šampiona, kao i na tome što je ušao u idealan tim tog takmičenja i na najbolji način predstavio sebe, ali i naš grad i državu. On ima važnu ulogu i u reprezentaciji, tako da čekamo utakmicu protiv Ukrajine, a verujemo da će se Srbija plasirati na Evropsko prvenstvo. Nadam se da će Dušan igrati još bolje uz novosadsku ''Golubicu", naglasio je Vučević.

Ovogodišnji dobitnik Februarske nagrade zahvalio se gradonačelniku na prijemu i na prestižnom priznanju.

"Iako rodom nisam iz Novog Sada, jako sam vezan za taj grad i žao mi je što sam bio sprečen da dođem 1. februara. Svaka nagrada daje motivaciju da se ide dalje i da se ostvari više", rekao je Tadić.

On je istakao da je iza njega i ekipe Ajaksa sezona snova, a kada je reč o predstojećim izazovima za našu fudbalsku reprezentaciju, ocenio je da će utakmica sa Ukrajinom biti teška, ali da igrači moraju verovati u sebe kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo, jer kako je rekao, to i zaslužuju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Reprezentativcu Dušanu Tadiću uručena Februarska nagrada Novog Sada

Izvor: Radio 021, 03.Jun.2019

Srpski reprezentativac Dušan Tadić danas je u Gradskoj kući primio od gradonačelnika Miloša Vučevića "Golubicu", simbol Februarske nagrade, koja je fudbaleru dodeljena ove godine, a koju zbog obaveza do danas nije mogao da preuzme...Vučević je prilikom uručenja nagrade naveo da je Tadić opravdano...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.