VIDEO: Reprezentativcu Dušanu Tadiću uručena Februarska nagrada Novog Sada

Srpski reprezentativac Dušan Tadić danas je u Gradskoj kući primio od gradonačelnika Miloša Vučevića "Golubicu", simbol Februarske nagrade, koja je fudbaleru dodeljena ove godine, a koju zbog obaveza do danas nije mogao da preuzme.
VIDEO: Reprezentativcu Dušanu Tadiću uručena Februarska nagrada Novog Sada
Foto: 021.rs

Vučević je prilikom uručenja nagrade naveo da je Tadić opravdano bio sprečen da prisustvuje obeležavanju Dana grada Novog Sada 1. februara i da je tada priznanje preuzeo njegov otac.

"Danas smo u prilici da nagradu njemu lično uručimo. Čestitam mu na svim rezultatima koje je ostvario ove sezone, na duploj kruni u Holandiji i sjajnoj igri u Ligi šampiona, kao i na tome što je ušao u idealan tim tog takmičenja i na najbolji način predstavio sebe, ali i naš grad i državu. On ima važnu ulogu i u reprezentaciji, tako da čekamo utakmicu protiv Ukrajine, a verujemo da će se Srbija plasirati na Evropsko prvenstvo. Nadam se da će Dušan igrati još bolje uz novosadsku 'Golubicu'", naveo je Vučević.

Ovogodišnji dobitnik Februarske nagrade zahvalio se gradonačelniku na prijemu i na prestižnom priznanju.

"Iako rodom nisam iz Novog Sada, jako sam vezan za ovaj grad i žao mi je što sam bio sprečen da dođem 1. februara. Svaka nagrada daje motivaciju da se ide dalje i da se ostvari više", izjavio je Tadić.

On je istakao da je iza njega i ekipe Ajaksa sezona snova, a kada je reč o predstojećim izazovima za našu fudbalsku reprezentaciju, ocenio je da će utakmica sa Ukrajinom biti teška, ali da igrači moraju verovati u sebe kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo, jer kako je rekao, to i zaslužuju.

  • Trstika

    03.06.2019 21:03
    Prolaznik
    Pa, on je u Novom Sadu bio samo u prolazu.
  • Sever Srbije

    03.06.2019 13:19
    Bravo Duća!
  • Radmila

    03.06.2019 12:55
    Čestitke
    Zasluženo priznanje za našeg Novosađanina koji je bio bez konkurencije u ovoj tek završenoj sezoni Lige Šampiona. Srbija može samo da bude ponosna na ovog velemajstora. Prva prava desetka još od vremena Dragana Stojkovića Piksija i Dejana Savićevića

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti