Gradonačelnik Budve dao podršku Vučiću: Za srpski narod u Crnoj Gori važno je da imamo stabilnu Srbiju

Izvor: B92, 31.Mar.2022, 11:03

Gradonačelnik Budve dao podršku Vučiću: "Za srpski narod u Crnoj Gori važno je da imamo stabilnu Srbiju"

Gradonačelnik Budve rekao je da je za srpski narod u Crnoj Gori važno da imamo stabilnu, ekonomski razvijenu i prosperitetnu Republiku Srbiju u svakom smislu.

“Da bi Srbija nastavila da ima ključnu ulogu u region i time bude garant mira i stabilnosti za naš narod, neophodno je jako rukovodstvo i vizija", rekao je Marko Carević.

"U prethodnih 10 godina Srbija je na čelu sa Aleksandrom Vučićem doživela ekonomski preporod, uzdigla svoj međunarodni položaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigla napredak na svim drugim poljima. Time se svrstava rame uz rame sa uspešnim i modernim državama, nastavljajući mudru politiku, oslanjajući se na tradicionalne vrednosti. Pred našim sunarodnicima u Srbiji nisu još jedni obični izbori, jer Srbija ovog puta bira da li će nastaviti putem razvoja i progresa za sve njene građane. Ovom prilikom želim da uverim i pozovem sve građane naše bratske Srbije da svoje poverenje ukažu Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima, jer samo njegovim izborom Srbija nastavlja da korača putem uspeha, putem napretka i putem pobednika. Aleksandar Vučić je dokazao da se može državnički mudro, nacionalno odgovorno i reformski napredno voditi Srbija koja je danas snažna država poštovana u svetu. Iskreno verujem da je Aleksandar Vučić jedini pravi i jedini logičan izbor za predsednika Republike Srbije, garant da će Srbija nastaviti putem ubrzanog razvoja i potpunog napretka“, kaže Carević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.