Gračanica danas dobija struju

Izvor: B92, Beta, 02.Jul.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gračanica danas dobija struju

Gračanica -- Srbi iz Gračanice dobiće danas struju, nakon što su se dogovorili sa Kosovskom elektroprivredom da plaćaju račune.

Žitelji Gračanice će posle uplate paušalnog novčanog iznosa za maj dobiti struju, dogovoreno je između predstavnika tog sela i Kosovske elektroenergetske korporacije (KEK). Oko pet hiljada Srba u Gračanici skoro 15 dana je bez struje, a Kosovska elektroenrgetska korporacija je danas počela naplatu paušala.

Tokom dana bi Gračanici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo da bude uključena struja. Dogovor o plaćanju paušala predstavnici sela postigli su sinoć sa KEK-om, preneo nam je Dragutin Jovanović.

Predstavnici KEK-a međutim tvrde da plaćanje paušala i zavođenje u spisak potrošača, ne znači izbegavanje ugovornih obaveza.

Oni koji su danas platili paušal ne znaju da time potpisuju i ugovornu obavezu, koja je po njima trebalo da usledi kasnije.

Uslov za uključivanje struje je da paušal za maj uplati 70 odsto žitelja ovog sela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.