Izvor: Blic, 15.Maj.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Usvajanje "Tijaninog zakona" sledeće nedelje, opozicija dovodi u sumnju brigu o deci i ženama

Takozvani "Tijanin zakon", kojim se uvodi i doživotna kazna za ubice i silovatelje dece, biće usvojen sledeće nedelje, kaže predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, uz ocenu da "poslanici dela opozicije neučešćem u raspravi dovode u sumnju svoju brigu o deci i ženama koji su stradali na najmonstruozniji način".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković: Tijanin zakon biće usvojen sledeće nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2019

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da će "Tijanin zakon", kojim se uvodi i doživotna kazna za ubice i silovatelje dece, biti usvojen sledeće nedelje, i ocenila da poslanici dela opozicije neučešćem u raspravi dovode u sumnju svoju brigu o deci i ženama koji su stradali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.