Glišić ne navodi ostavku

Izvor: S media, 17.Nov.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glišić ne navodi ostavku

Sekretar republičkog parlamenta Veljko Odalović izjavio je danas da šef skupštinskog protokola Vojislav Glišić nije u pismu koje mu je dostavio naveo da je podneo ostavku.

Povodom pisanja pojedinih medija da je Glišić podneo ostavku zbog neregularnosti u nabavci portreta svih predsednika republičkog parlamenta, Odalović je objasnio da je od Glišića dobio pismo, ali da u njemu nije naveo da je podneo ostavku.

O tome ću razgovarati s njim, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dodao je Odalović podsetivši da je Glišić bio ovlašćen za nabavku tih portreta i da je vodio ceo postupak.

U Skupštini Srbije je polovinom oktobra otvorena izložba potreta svih predsednika republičkog parlamenta od 1920. godine do danas.

Postavku čini ukupno 34 portreta, od kojih je 26 novih, koje je uradio akademski slikar Dragan Stojkov i osam iz medjuratnog perioda, koje je uradio Uroš Predić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Sanacija sopstvenim sredstvima"

Izvor: B92, 17.Nov.2010

Beograd -- Sekretar Skupštine Veljko Odalović kaže da će parlament sve vanredne troškove sanacije zgrade Skupštine platiti iz sopstvenih sredstava...Odalović kaže i da za to neće tražiti dodatna sredstva iz republičkog budžeta...On je novinarima u parlamentu, povodom pisanja pojedinih medija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.