Izvor: B92, 10.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejzulahi: Izbori za Skupštinu Vojvodine ne pre 19. septembra

Novi Sad -- Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i vojvođanski sekretar za lokalnu samoupravu Emil Fejzulahi izjavio je u sredu da izbori za Skupštinu Vojvodine neće biti održani pre 19. septembra ove godine. Fejzulahi je na konferenciji za novinare rekao da će Skupština Vojvodine razmatrati inicijativu nekih stranaka i udruženja za hitno raspisivanje pokrajinskih izbora, ali i dodao da to "ne znači" da će poslanici podržati predlog da se izbori održe pre jeseni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Fejzulahi je istakao da će izborna pravila za pokrajinske izbore "uskoro biti promenjena" i naveo da postoje tri predloga za promenu izbornih pravila o kojima nije želeo da kaže ništa preciznije. Funkcioner LSV Fejzulahi rekao je i da bi za lokalne izbore trebalo promeniti izborna pravila i da se, umesto po proporcionalnom izbornom sistemu, na te izbore ide po većinskom sistemu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.