Evo kakve je sve poruke Šešelj slao tokom suđenja u Hagu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Nov.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakve je sve poruke Šešelj slao tokom suđenja u Hagu! (VIDEO)

Lider Srpske radikalne stranke imao je dosta "zapaženih" nastupa u sudnici Haškog tribunala, a izdvajamo vam neke od njih

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, imao je zapažene nastupe u sudnici Haškog tribunala, tokom svih ovih godina, a kakve je poruke slao lider radikala, pogledajte sami.

Lider radikala optužen za ratne zločine u Srbiji Vojislav Šešelj koji je u Hag otišao dobrovoljno 2003. godine pošto je protiv njega podignuta optužnica za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ratne zločine u jednom od svojih obraćanja Haškom tribunalu rekao je da se on nikada nije predao, već da je u Hag putovao kod kraljice Holandije.

- Nisam se ja nikada predao, ja sam u Hag putovao iz sasvim drugih razloga. Naime ja sam srpskom narodu na više mitinga poručio da ću organizovati neki projekat sa holandskom kraljicom i zato sam putovao u Hag – rekao je Šešelj.

Njegova pojavljivanja pamte se i po tome što je svim pripadnicima Haškog tribunala poručio da mogu da mu …

Šešelj je na molbu sudije da ustane dok se obraća sudu, rekao: “Vama da ustanem, vi niste normalni. Vi ste belosvetski ološ, kako ja vama mogu da ustanem, ja sam četnički vojvoda”.

On je takođe poručio Hagu, da mu ništa ne mogu jer je i moralno i intelektualno nadmoćniji od njih i da “protiv njega leka nema”.

Šta je lider SRS-a rekao o ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića, pročitajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.