Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2023, 21:11

Eskobar: Nijedna strana ne sprovodi sporazume, Priština hitno da predstavi verziju statuta ZSO

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da SAD očekuju od Prištine da što pre obezbedi svoju verziju statuta Zajednice srpskih opština i ocenio da ni Beograd ni Priština ne sprovede obaveze iz postignutih sporazuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eskobar: Nijedna strana ne sprovodi dogovore, čekamo da krenemo napred ka Zajednici

Izvor: Danas, 20.Maj.2023

Američki izaslanik za zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je da ni Kosovo ni Srbija ne sprovode nedavno postignute sporazume. Naveo je da su očekivanja SAD da se nastavi sa pitanjem Zajednice opština sa srpskom većinom.

Nastavak na Danas...

KURTI NEMA KUD, OVAKAV PRITISAK AMERIKE NIJE OČEKIVAO: Eskobar zahteva od Prištine da se HITNO pozabavi statutom ZSO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 07:20

"Statut ZSO da se uradi što pre"..Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da SAD očekuju od Prištine da što pre obezbedi svoju verziju statuta Zajednice srpskih opština i ocenio da ni Beograd ni Priština ne sprovede obaveze iz postignutih sporazuma...- Moram...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.