Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 20:50

"EMOTIVNO VEČE ZA MENE" Ana Brnabić se oglasila iz Rumunije: Ukazali su mi to poverenje da budem predsednica Skupštine, to je moj orden (VIDEO)

Predsednica Vlade Srbija Ana Brnabić sastala se u Bukureštu sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom. Premijerka inače učestvuje na kongresu Evropske narodne partije. Ona je iz Bukurešta komentarisala odluku koju je saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da ona bude kandidatkinja za predsednicu Narodne skupštine Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRNABIĆ O NAJNOVIJOJ ODLUCI PREDSEDNIŠTVA SNS: "Bila mi je najveća moguća čast da radim za Srbiju rame uz rame sa predsednikom Vučićem"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Brnabić više neće biti predsdnica Vlade Republike Srbije...Premijerka Ana Brnabić je komentarisala odluku Predsedništva SNS da bude izabrana za kandidata za novog predsednika Narodne skupštine Republike Srbije...Premijerka je istakla da je ovo za nju vrlo emotivan trenutak...- Meni je bila najveća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.