Džudo klub Mladost iz Bečeja dobio novu tatami podlogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2020, 09:27

Džudo klub "Mladost" iz Bečeja dobio novu tatami podlogu

Članovi džudo kluba "Mladost" iz Bečeja od nedavno imaju bolje uslove za treniranje. Oni su od opštine Bečej dobili novu tatami podlogu u vrednosti od 250.000 dinara. 

Da značaj ove donacije prevazilazi materijalne vrednosti govori činjenica da strunjače u ovoj sali nisu zamenjene više od tri decenije. Mladi džudisti i više su nego zadovoljni novom podlogom za treniranje, u kojem će, kažu, još više uživati.

"Na treninge idem svakog dana. Redovna sam i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treniram intenzivno. Mislim da je ova podloga savršena za rad", kaže Maja Gajinov, članica Džudo kluba "Mladost" Bečej.

"Nabavka tatamija površine 60 metara kvadratnih, nama je veoma dragocena zato što smo poslednje strunjače nabavili 1988. Godine", dodaje Milorad Lončarević, trener Džudo klub "Mladost" Bečej.

Bečejske džudiste je posetio član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić. On je tom prilikom istakao da je džudo klub "Mladost" jedan od uspešnijih sportskih kolektiva na teritoriji opštine Bečej.

"Obezbeđivanjem ove podloge želeli smo da pružimo podršku džudo klubu za sve što su do sada u radili i za sve njihove rezultate. Ovim gestom šaljemo pozitivan signal svim ostalim klubovima i organizacijama da njihova prirodna podrška i partner jeste lokalna samouprava. Treba da budemo u komunikaciji tokom čitave godine, zajedničkim delovanjem možemo učiniti mnogo toga kada je reč o pomoći klubovima", napominje Dane Mandić, član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam.

U džudo klubu "Mladost" treniraju članovi uzrasta od 5 godina pa sve do seniora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.