Dveri: Poziv na saslušanje za još trojicu članova Dveri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2020, 16:17

Dveri: Poziv na saslušanje za još trojicu članova Dveri

Dveri su danas saopštile da su još trojica članova tog pokreta dobila pozive za saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu 28. maja, u svojstvu osumnjičenih iako, kako kažu, nemaju veze sa pocepanim sakoom poslanika vladajuće koalicije Marijana Rističevića.

Dveri navode da su pored lidera tog pokreta Boška Obradovića, pozive za saslušanje dobili potpredsednik Izvršnog odbora Dveri Slaviša Miletić, potpredsednik gradskog odbora Dveri u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Požarevcu Marko Đurđević i član gradskog odbora Dveri iz Požarevca Davor Đurđević iako, kažu, nemaju veze sa dešavanjima ispred parlamenta 8. maja, niti su u njemu učestvovali.

Taj pokret je juče saopštio da je Boško Obradović dobio poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da u četvrtak, 28. maja dođe na saslušanje u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

U današnjem saopštenju Dveri navode da tužilaštvo goni samo one koji "ne razmišljaju kao aktuelna vlast".
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.