Poziv za saslušanje za četvoricu članova Dveri

Izvor: RTS, 23.Maj.2020, 15:45

Poziv za saslušanje za četvoricu članova Dveri

Još trojica članova Pokreta Dveri, pored predsednika Boška Obradovića, dobila su poziv za saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu za 28. maj, u svojstvu osumnjičenih.
Pozive su dobili potpredsednik Izvršnog odbora Dveri Slaviša Miletić, potpredsednik Gradskog odbora Dveri u Požarevcu Marko Đurđević i član Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbora Dveri iz Požarevca Davor Đurđević, saopštio je pokret.

Dveri su navele da tužilaštvo nastavlja da po hitnom postupku saslušava opozicione aktiviste, dok za ozbiljne slučajeve "nema vremena".
"Očigledna krivična prijava po političkoj pripadnosti je podneta i za iscepan sako Marijana Rističevića, iako pomenuta trojica članova Dveri nemaju nikakve veze sa ovim događajem niti su učestvovali u njemu", navodi se u saopštenju.
Dveri su ocenile da tužilaštvo do sada pokazuje izuzetno selektivan rad i goni samo one koji ne razmišljaju kao aktuelna vlast.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri: Još trojica članova pozvana na saslušanje, nemaju veze sa pocepanim sakoom

Izvor: B92, 23.Maj.2020

Dveri su saopštile da su još trojica članova tog pokreta dobila pozive za saslušanje u I osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu 28. maja, u svojstvu osumnjičenih..Iako, kako kažu, nemaju veze sa pocepanim sakoom poslanika vladajuće koalicije Marijana Rističevića...Dveri navode da su pored lidera...

Nastavak na B92...

Još tri člana Dveri pozvani na saslušanje u Tužilaštvo kao osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Izvor: Danas, 24.Maj.2020, 11:38

Pokret Dveri saopštio je da su, pored predsednika Dveri Boška Obradovića, još tri člana dobili pozive za saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u svojstvu osumnjičenih zbog, kako u pozivu piše, nasilničkog ponašanja ispred Skupštine Srbije 8. maja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.