Drugi poziv za prijavu kompanija za Zelene inovacione vaučere EBRD

Izvor: EurActiv Srbija, 14.Mar.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi poziv za prijavu kompanija za Zelene inovacione vaučere EBRD

Direktor Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u Srbiji Danijel Berg pozvao je srpske kompanije iz različitih oblasti privrede da se prijave na drugi poziv za dobijanje Zelenih inovacionih vaučera koji je objavljen 13. marta i trajaće do 30. aprila, prenelo je Ministarstvo zaštite životne sredine. Na ceremoniji dodele Zelenih inovacionih vaučera EBRD predstavnicima 10 srpskih kompanija iz različitih oblasti privrede, Berg je kazao da se na prvi poziv koji je kratko trajao odazvalo čak 80 malih i srednjih preduzeća.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Javna rasprava o Nacrtu zakona o klimatskim promenama u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2018

Javna rasprava o Nacrtu zakona o klimatskim promenama održaće se u petak, 16. marta u amfiteatru Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode...Javna rasprava se organizuje u postupku pripreme zakona kojim se uređuje klimatska oblast, a traje od 15. marta do 20. aprila...Nacrt zakona sa pratećim obrazloženjem,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.